Selasa, 17 Desember 2013

cara memutihkan kulit ketiak cepat

cara memutihkan kulit ketiak cepat tybnbjProblemet viste sig at være en sort underarm er ikke trivielt . Har sort underarm kan reducere tillid, selv hvis det opbevares i muffen .

For nogle mennesker , sort underarm kridtning behandlinger i salonen er ret dyrt, så prøv en række alternative måder . Desværre er ikke alle den måde, du ved, det er sikkert , især nu, at en masse creme Abal Abal der forårsager farlige bivirkninger for både skønhed og sundhed.

Faktisk , behandle og blege mørke armene kan gøres med en mangfoldighed af naturlige materialer, såsom de fem følgende materialer:

skrub citroner

Frugter dyrkes citroner nem og hurtig at bære frugt. Indholdet af vitamin C er høj, og er nyttigt som en naturlig blegemiddel. Hud kridtning effekt er kendt for at være sikker og holde din hud frisk .

At blege armhulerne, blot krat armhulerne med citron dagligt brug. I tillæg til kridtning, vil citron også hjælpe med at rydde op i resten af ​​de døde hudceller og gør kroppen bliver mere duftende.

gurkemeje krat

Gurkemeje siden oldtiden været den hemmelige skønhed af døtrene i Indonesien. Kraftig kridtning hud, gurkemeje kan også anvendes som et krat til mørke armhuler .

Du skal blot købe gurkemeje pulver og anvende på armhulen området . Lad det stå i nogle få øjeblikke og skylles derefter . Bør gøres hver dag i en naturlig behandling, der også medvirker til at overvinde kropslugt.

Yoghurt og citronsaft

Bland almindelig yoghurt med et par dråber limesaft . Så gælder krat og lad stå i 10 minutter.

Skyl bruge koldt vand og få hvidere armene , når det gøres regelmæssigt hver uge.

agurk

Udover forfriskende agurk hud , kan det også bidrage til at fjerne pletter på huden. Nu , for at overvinde det sorte armhule , så maskerkan agurk puré i armhulen . Lad virke i 10-15 minutter , derefter skylles med varmt vand . Gør det 2-3 gange om ugen for et tilfredsstillende resultat.

skrub kartoflerne

Ud over agurker , kartofler for stærke til at overvinde sort plet på huden. Du kan knuse kartoflerne og derefter anvende det som en maske i armhulen . Udfør hver før brusebad , så resultatet er tilfredsstillende.

Naturlige materialer har en masse fordele. Når de anvendes regelmæssigt vil give effekt til en vis grad . Smuk er ikke nødvendigvis dyrere , right?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar