Jumat, 28 Februari 2014

benefits of green tea and white tea

benefits of green tea and white tea Alkaen vihreää teetä hibiscus teetä , juomien runsaasti flavonoideja on todellakinterveellistä juomaa , joka tekee paljon ihmiset luottavat etuja .

Tuhansia vuosia , teetä tunnetaanmaailman keskeisenä itäosassa hyvää terveyttä , onnea ja viisautta . Tutkijat länsimaalaiset liian utelias ja sitten tehdä tutkimusta . Tämän seurauksena he löysivätpaljon terveyshyötyjä erilaisia ​​teetä .

Tutkimuksessa havaittiin, että jotkut teetä voi auttaa parantaa ja ehkäistä syöpää , sydänsairauksia , diabetesta , laihtua , alentaa kolesterolia ja parantaa valppautta . Tea on luonnollisesti myös antimikrobisia ominaisuuksia joten se sopii kulutetaan estääflunssa .

Katherine Tallmadge , MA , RD, LD ,tiedottajaAmerican ruokavalioon Association , sanoi lainaama WebMD , että tee onparas vaihtoehto tilalle kahvia . Kofeiinipitoisuus teetä vähemmän kuin kahvi , ja flavonoidi hyvä sydän ja ehkäistä syöpää .

Teelaatuja , mitä hittoa on terve ja suosittelemiatutkijat ?

Vihreä tee valmistetaan höyryttämällälehdet . On korkeita pitoisuuksia EGCG .

Antioksidantit vihreää teetä voi häiritä kasvua virtsarakon syöpä , rintasyöpä , haimasyöpä , keuhkosyöpä , paksusuolen syöpä , estää veren hyytymistä, polttaa rasvaa , taistella oksidatiivista stressiä aivoissa , mikä vähentää riskiä, ​​neurologisten häiriöiden, kuten Alzheimerin taudin ja Parkinsonin , vähentääaivohalvauksen ja parantaa kolesterolitasoa .

Mustaa teetä tai mustaa teetä on valmistettu käymisenlehdet . Musta tee on korkein kofeiinipitoisuus , onmaku ja tuoksuankarin tyypin teetä .

Tutkimus osoittaa, että musta tee voi suojatakeuhkoja aiheuttamia tupakansavulle altistumista . Vuoksi pääteltiin, että musta tee voi myös vähentääaivohalvauksen riskiä .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar