Jumat, 14 Februari 2014

benefits of lemon juice before exercise

benefits of lemon juice before exercise Většina lidí si neuvědomuje, velké výhody , které nabízí citron na zdraví . Šťáva z kyselého ovoce může pomoci při hubnutí , řídit krevní tlak , aby se zabránilo některé nemoci .

Zde jsou zdravotní výhody , které můžete získat s citronovou šťávou , jak je uvedeno onlymyhealth , v neděli ( 13/01/2013 ) , mimo jiné :

1. . usnadnit trávení
Mnoho zažívací problémy lze účinně vyléčit tím, že pije citronovou šťávu . Teplý citronová šťáva může překonat problém břišních komplikací , jako jsou nadýmání , nevolnost , pálení žáhy , žaludeční parazitů v činnosti a říhání .

Pokud často bolest břicha , zacházet s pravidelným příjmem citronovou šťávou. hladké trávení může také podporovat zdravou váhu a ideální .

2 . detoxikaci jater
Každé ráno Pití citronové šťávy se ukázala být účinná při pomoci játra produkují žluč . Citronová šťáva může také čistí játra a pomáhají rozkládat potravu . Dokonce i citronové šťávy , aby se zabránilo tvorbě žlučových kamenů v důsledku optimální produkci žluči .

3 . zdravá kůže
Můžete použít citron jakoantiseptikum a jak se zbavit černé tečky a pupínky z vašeho obličeje . Vysoká úroveň antioxidantů v citronu pomáhá nejen zabránit tvorbě vrásek , ale také očistit obličej důkladně .

Tvorba vrásek na obličeji způsobených volnými radikály , které mohou poškodit zdravé buňky v těle . Antioxidanty v citrónové šťávy je to, co může zničit volné radikály způsobují vrásky a akné .

4 . Udržení zdraví ústní dutiny
Citronová šťáva je možné překonat zranění dásní s masážním efektem a snižuje bolest zubů . Problémy , jako je nečisté dechu mohou být rovněž léčeni citronu.

5 . hrdlo
Citronová šťáva má také antibakteriální vlastnosti, které mohou pomoci překonat infekci v krku . Bolest v krku a zánět mandlí může být vyléčeno kloktání citronové šťávy smíchané s teplou vodou .

6. . Správa krevní tlak
Lemon má vysoký obsah draslíku potřebné lidé s vysokým krevním tlakem . Závratě , nevolnost , a vysoký krevní tlak může být řízen s citronovou šťávou , který slouží ke snížení rizika onemocnění srdce .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar