Jumat, 14 Februari 2014

benefits of lemon water and cayenne pepper

benefits of lemon water and cayenne pepper A legtöbb ember nem veszi észre a nagy előnyöket kínált a citrom az egészségre. A lé a savas gyümölcsök segíthet a fogyás, kezelheti a vérnyomást , hogy megakadályozzák bizonyos betegségek .

Itt van az egészségügyi ellátások , hogy lehet kapni citromlével , jelentése onlymyhealth , vasárnap ( 13/01/2013 ) , többek között:

1. . Elő kell segíteni az emésztést
Sok emésztési problémák is eredményesen gyógyítható iszik citromlevet. Meleg citromlé tudja leküzdeni a problémát, a hasi komplikációk , mint például a puffadás , hányinger, gyomorégés , gyomor paraziták az aktivitás és a böfögés .

Ha gyakran tapasztal hasi fájdalom , kezelésére a rendszeres fogyasztása a citromlevet. sima emésztést is elősegíti az egészséges testsúlyt és az ideális .

2. . méregteleníti a májat
Alkoholfogyasztás citromlé minden reggel hatékonynak bizonyult abban, hogy a máj termel az epe . Citromlé is tisztítja a májat , és segít lebontani az élelmiszer . Még a citromlevet , hogy megakadályozzák a kialakulását epekő miatt az optimális termelést az epe .

3. . Egészséges bőr
Használhatja citrom, antiszeptikus , és megszabadulni a mitesszerek és a pattanások az arcod. Magas szintű antioxidánsok citrom nem csak segít megelőzni a ráncok kialakulását , hanem azt is, hogy tisztítsa meg az arcot alaposan.

A formáció a ráncok az arcon okozta szabad gyököket, amelyek szintén károsíthatja az egészséges sejtek a szervezetben. Az antioxidánsok a citromlevet , ami képes elpusztítani a szabad gyökök okoznak ráncokat és a pattanások .

4. . Fenntartása orális egészség
Citromlé lehet legyőzni sérülések a fogíny és a masszázs hatása , és csökkenti a fogfájás . A problémák , mint például a rossz lehelet is lehet kezelni , citromos .

5. . torok
Citromlé is antibakteriális tulajdonságokkal , amely segíthet leküzdeni a torok fertőzés. Torokfájás vagy mandulagyulladás gyógyítható gargarizálásra citromlével kevert langyos vízzel .

6. . Kezelése vérnyomás
Lemon magas kálium- tartalma szükséges emberek a magas vérnyomás. Szédülés, hányinger, és a magas vérnyomás is vezérelhető citromlé , amely arra szolgál , hogy csökkentse a szívbetegségek kockázatát .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar