Selasa, 25 Februari 2014

manfaat lidah buaya wikipedia

manfaat lidah buaya wikipedia Aloe Vera përfshirë specie barishtore bimore që ka shumë funksione përveç bukurisë edhe për shëndetin tonë . Shumë nga të mirat e përfitimeve vera aloe . Kjo bimë rritet në zonat e ulëta me reshje të moderuar . Bazuar në rezultatet e kërkimit , kjo bimë e pasur me substanca të tilla si enzimat , aminoacidet , minerale , vitamina, polysaccharides dhe komponentëve të tjerë që janë të dobishme për shëndetin . Dorë për dore me përparimin e kohës , të mirat e Aloe Vera është gjithnjë e duke u aplikuar në jetën e përditshme .

Shoqëria Indonesian është shumë i njohur me bimë aloe vera . Në formën e shkurreve me përmbajtje të lartë të ujit në formën e pelte përmbajtura në gjethe . Ngjyra e gjelbër prej dylli të freskët lë me palët dhëmbëzuar duke shkaktuar aloe vera duhet të mbahen me kujdes . Shoqëria Indonesian në përgjithësi të ruajtur në vazo Aloe Vera si një ton të bukur dekoratë da është gjithashtu një oborr për të mbjellë në oborr . Megjithatë , për industrinë në shkallë të gjerë , Aloe Vera është kultivuar në një më intensive dhe kopshte të gjerë . Mirëmbajtja nuk është shumë e komplikuar , duke shkaktuar Aloe Vera nuk kërkon të shtrenjta për të ruajtur .

 Në përdorim për kujdesin e lëkurës , Aloe Vera mund të eliminuar aknet , hidratues të lëkurës, detoxification lëkurës, eliminimin e plagët dhe shenjat , redukuar inflamimin dhe riparimin dhe përtëritje të lëkurës . Shoqëria Indonesian fillimisht duke përdorur Aloe Vera për të ushqyer dhe flokët menghitamnkan . Megjithatë , me ndryshimin e herë , sot Aloe Vera konsumohet gjerësisht si shtesë shëndetësor dhe pijet janë ushqyese dhe freskuese . Fjalor Back To Natyra është ashtu si përdorimi i Aloe Vera për bukurinë përveç të përballen me një rrezik të vogël të efekteve anësore është edhe me kosto të ulët dhe të kursimit .

- Për ata që kanë pika të zeza në fytyrë për shkak të ndikimit të plagët puçrra fytyre kozmetike apo është metodë falje për të eliminuar mënyrë të natyrshme . Mashtrim : pas fytyrë pastruar , kap krokodil pelte gjuha , pastaj pastrohen e mukusit dhe të mukusit - të përgatitura për t'u përballur me çdo mëngjes si dhe mbrëmje . Le të qëndrojë për 30 minuta . Pas kësaj , lani me ujë të pastër dhe të thatë . A kjo të paktën 2x një ditë në një rresht . Garantuar , fytyra juaj do të jetë e qetë dhe pa përkul përkul - hitam.Walau konsumojnë kohë , por nëse bëhet rregullisht , rezultati do të jetëmaksimale .

Nuk është një tjetër recetë tradicionale nga dobia e aloe vera . Për ata , ju jeni të përdorim të zellshëm bojë për vetulla , sigurisht , do të ndikojë në shëndetin e rëna tuaj . Në mesin e tyre : bulunmata të shpejtë të thatë dhe bie. Por ju mos u shqetësoni , sepse nuk është një recetë të veçantë që përdor pelte liday krokodil që do të mund të forcuar rrënjët e rëna dhe rëna tuaj dhe ushqyer rëna tuaj do të jetë e rëndë . Mashtrim : njëri do të fle , apo edhe kur ju relaksoheni , lani qerpikët tuaj të jenë të lirë të kimikateve si bojë për vetulla . Pastaj merr Aloe Vera pelte , dhe fshij atë butësisht dhe ngadalë mbi qerpikët tuaj . Le të qëndrojë për 30 minuta pastaj pije me ujë të thjeshtë për të pastruar . Në qoftë se përdorimi i rregullt , rëna tuaj do të garantojë të fortë , nuk e lehtë të bien jashtë dhe të trasha .

Aloe Vera pelte mund gjithashtu të përdoret për të trash vetullat . Mënyra çdo krevat diolekan për vetullat tuaja , atëherë larë ditën tjetër . Sa më shumë që jeni melakukannnya zellshëm , atëherë rezultati do të jetë maksimale .

Kanë një recetë e bukur e Aloe Vera është e dobishme për ju në kujdes bukuri me përbërësit natyral dhe i lehtë rreth nesh . Ka qëllimi kryesor në praktikë dhe këmbëngulje .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar