Kamis, 27 Februari 2014

contoh surat lamaran kerja dalam bahasa inggris

contoh surat lamaran kerja dalam bahasa inggris испод може битиреференца за вас који су желе да се пријаве за посао као педагог или наставник . Заиста много људи који желе да сенаставник , посебно државни службеници . Због добити позицију , верује да донесе просперитет свом животу . Заиста ,влада обезбеђује благостање за наставнике који имају статус државних службеника давањем основну плату и друге додатке .

Ви живите копирате Ламара узорак писмо испод и прилагодите вашим личним подацима које имате . Не заборавите да приложите подржава фајлове , тако да се може прихватити као наставник у школи установи желите . Ако планирате да се пријаве као наставник , онда можете да видите узорак пропратно писмо испод као референца .

Са поштовањем ,
Овим направити апликацију за апликацију за посао да постане учитељ плате у г / г-ђа олова , као и за мојих личних података на следећи начин :

Име : Забир Ал Ахсан С.Пд
Место и датум рођења : Берастаги , 15 март , 1985
Пол : Мушки
Религија : ислам
Последњи Образовање : С - 1 Енглески Одељење
Адреса: ЈЛ . Росе сокак , 91 Баниуванги

На основу горе наведеног , ја намеравам да се пријаве за посао да постаненаставник у школи таксе које г / ђа воде данас . За разматрање , ја приложити :

1 . Фото копија дипломе прошлог 1 лист
2. . Слика копију транскрипта разреда 1 лима
3. . Фото копија личне карте 1 лист који траже посао
4. . Копију личне карте 1 лист
5. . Фотографија величине 3 к 4 цм 2 комада

Тако сам створио ово пропратно писмо у истини , на пажњи и мудрости г / Мрс кажем много хвала .

 Лако и врло практичан зар не ? Само копирајте и дефинитивно остати изнад докумената и можете имати нови посао мотивационог писма за непосредну школе можете послати агенције којим идете . Надам успела и срећно Запослени Посао Примена Писмо Узорак Учитељ горе

Tidak ada komentar:

Posting Komentar