Jumat, 21 Februari 2014

Obat Jerawat dan Penghilang Flek Hitam Online

Obat Jerawat dan Penghilang Flek Hitam Online Akne ne samo da uzrokuje problem kada se sretne s lica površinu kože , ali i nakon što je otišao . Akne mogu ostaviti mrlje koje ometaju .

Prema ljepota stručnog Nikos Narkissos , bez obzira koliko kreme i acne lijekovi koje uzimate , ako jekorijen problema ne riješi ondaakne i dalje će se ponovo pojaviti .

Evo nekoliko prijedloga koji je dao da biste dobili osloboditi od acne ožiljaka mrlja na licu .

Koristite ciljanu terapiju
Najbolji način da se spriječi akni ožiljke od akni je trenutno u procesu ozdravljenja . Odaberite pravi lijek koji je usmjeren na području akni . Proizvodi koji sadrže AHA i glikolnom kiselinom i vitaminom C je vrlo učinkovit za smanjenje stvaranja ožiljnog tkiva u ožiljak .

Izbjegavajte stisnuti
Iako to ne čekati da biste dobili osloboditi od akni , ali bi se izbjeglo stiskanje prištića . Neka ispuhane uz pomoć akne lijekova akni . Navika dirljive akni , a kamoli squeeze samo će pogoršati stanje i napraviti ožiljke od akni postati rošav .

Zaštitite se od sunca
Izloženost ultraljubičastim svjetlom na prištić ožiljak može napraviti prostor utamnije i jasnije vidljivi .

prevladati hiperpigmentaciju
Koristite proizvod koji je namijenjen za rješavanje uzroka hyperpigmentation neujednačen ton kože . Ovi proizvodi su obično posvjetljivanje kože proizvodi .

Nemojte koristiti prekomjernu piling
Ožiljci se događa kada koristite piling prečesto . Grubo zrna koriste se riješiti mitesera i prištića samo će razljutiti uzrokovati ožiljke .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar