Kamis, 01 Mei 2014

benefits of lemon cucumber water

benefits of lemon cucumber water Veel gezondheid deskundigen adviseren om warm water met citroensap drinken kort na het ontwaken. Hoewel het smaakt zuur , citroen fruit is een voedsel dat alkalische zijn , die de pH-balans van het lichaam te behouden en beschermd gezondheid van verschillende ziekten kan handhaven . Dit is een andere reden waarom u wordt geadviseerd om warme citroen water te drinken in de ochtend.

1 . Tonic voor lever
Beoefenaars voedsel te combineren , Erikar Lebang zei , water met citroensap in de ochtend is zeer goed voor het behoud van gezondheid van de lever . Na een nacht van het werk om te filteren op gifstoffen in het lichaam van ongezond voedsel , de lever heeft een tonic om zijn functie te behouden . De ochtend is de beste tijd om 'gaven' te geven aan de lever , maar zorg ervoor dat je niet iets te eten 20 minuten voor of na het drinken .

2 . Vervangen van vloeibare elektrolyten
'S nachts , het lichaam uitgedroogd voor ongeveer 6-7 uur . Daarom voelen we ons vaak traag als je wakker wordt in de ochtend. Drinken alleen water niet genoeg is, moet u deze vervangen door een vloeibare elektrolyt . In plaats van het drinken van gebotteld dranken die elektrolyten bevatten , zullen gezonder zijn als je ze eet uit natuurlijke bronnen . Experts voeding en een gezonde levensstijl dr . Phaidon L. Thoruan zeggen , citroensap geeft het effect als " elektrisch " voor het lichaam. Maak het lichaam steeds meer verse en niet meer slaperig na het ontwaken .

3 . Verbeter Endurance Body
Citrusvruchten , met inbegrip van citroenen het hoge gehalte aan vitamine C en speelt een belangrijke rol bij het handhaven van het immuunsysteem van het lichaam . Citroen bevat ook antimicrobiƫle middelen gedistantieerd En van de aanval het virus dat verkoudheid en griep veroorzaakt. Naast ascorbinezuur in de citroen water helpt ook absorptie van ijzer is om uithoudingsvermogen te verhogen .

4 . Handhaaf een gezonde spijsvertering
Pectine, een soort van oplosbare vezels gevonden in citroenen helpen verminderen van honger en maken de maag een vol gevoel langer . Fiber in citroenen houden ook een gezonde spijsvertering door het wegwerken van stoffen alsmede de rest van het eten is niet nuttig voor het lichaam uit door het vuil .

5 . Generating Energy
Niet meer nodig om energiedranken verbruiken in containers die kunstmatige zoetstoffen , kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevatten . Er is een optie die meer natuurlijk en gezonder te maken uw re - aangedreven , dwz met citroensap . Lemon water helpt hydrateren en zuurstof circulatie in het lichaam , zodat je het gevoel meer verfrist en energiek .

6 . Speeding Metabolisme
Zoals eerder beschreven , de citroen helpt ontgiften de lever en de kosten van deze toxinen ook de vetverbranding versnellen tegelijk . Metabolisme van uw lichaam om calorieƫn en vet te verbranden , zelfs worden verhoogd met 33 procent benefits of lemon daily.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar