Selasa, 20 Mei 2014

cara menurunkan kadar kolesterol jahat

Kolesteroli onrasva- aine, joka tarjoaa energiaa kehon soluihin , jotka on valmistettu elintarvikkeista kulutetaan päivittäin . Kolesteroli on välttämätöntä elimistön jos se on vielä sisälläasianmukaisilla tasoilla , mutta liikaa kolesterolia voi itse aiheuttaaerilaisia ​​sairauksia liittyvät sydän kuten sydänsairaudet , aivohalvaus ja muut . Siksi auttaa sinua pysymään terveenä , katsella kolesteroliarvot seitsemän vinkkejä, jotka lainasiHealth Me Up seuraavasti :

1 . Lopeta tupakointi
Tupakoinnin lopettaminen ontärkeä menetelmä vähentää kolesterolitasoa . Sisältö savukkeiden voi johtaa valtimoiden vuori, tai endoteelin saada vaurioitunut . Karsinogeenien ja hiili mono - oksidi Tupakansavu sisältää valtimoissa tullut alttiimpia kohtauksia , mikä johtaa korkea kolesteroli veressä .

Tupakointi voi myös alentaa kolesterolia lipoproteiini ( HDL) tai hyvä kolesteroli , ja samalla nostaa kolesterolia matala - HDL ( LDL ) tai huono kolesteroli . Lisäksi tupakoitsijat voivat myös kokea sydämentykytyksiä , jotka voivat vaikuttaa niiden yleistä elämänlaatua . Jos käytit tupakoida , lopettaa huonoja tapoja nyt .

2 . Paljon liikuntaa
cara menurunkan kadar kolesterol jahat Urheilu onparas hoito niille, joilla on korkeat kolesteroliarvot . Asiantuntijat toivat , liikuntaa 40-60 minuuttia päivässä auttaa vähentämään huonoa kolesterolia noin 5-10 prosenttia ja nostaa hyvää kolesterolia jopa 3-6 prosenttia. Tätä varten ei ole väliä mitä liikuntalaji teet ,tärkeintä onintensiteetti liikuntaa joka päivä .

3 . Kulutus terveellisiä elintarvikkeita
Alentamaan kolesterolia ,tärkeintä on pitää ruoan saanti . Vähennä elintarvikkeita, jotka sisältävät tyydyttyneitä rasvoja ja transrasvoja . Tarvitset myös vähentää kulutusta rasva lihaa, munankeltuaiset , paistettuja ruokia , koko maitotuotteet ja paistettuja ruokia . Tämä johtuu siitä, että tyydyttyneiden ja transrasvojen voi lisätä LDL ( paha kolesteroli ) . Suositeltava päivittäinen saanti tyydyttyneitä rasvoja on 20 grammaa tai vähemmän , joten varokaa elintarvikkeita, jotka sisältävät tyydyttyneitä tai trans rasvaa korkeana ja varmista, että pysyt allasuositeltava päivittäinen tasolla .

4 . Välttämään alkoholin käyttöä
Alkoholinkäyttö koostuu yleensä yhdestä kahteen juomia päivässä miesten ja yksi juoma päivässä naisilla . Jos kuitenkin ylittää tämän summan ,mahdollisuus lisää kehon varastoida rasvaa . Myös laajentaa vyötärölinja ( olut vatsa ) ja siten välillisesti parantaa kolesterolitasoa .

5 . Laihtua
Yrittää laihduttaa , jos olet lihavia tai ylipainoisia elin . Alkaa harjoitella joka päivä , kaikenlaisia ​​muita aktiviteetteja toimii hyvin . Aluksi tehdä kevyttä toimintaa, kuten kävely , voimaharjoittelun , aerobic , pyöräily ja käyttää, koska se auttaa lisäämään hyvän kolesterolin ja alentaa huonoa kolesterolia .

Lihavuus voi johtaa siihen, mitä kutsutaan insuliiniresistenssiä , sairaus, jossaelimistö ei pysty käyttämään insuliinia kunnolla . Haima , insuliini muuntaa glukoosia vereen ja sitten energiaa . Insuliiniresistenssi voi johtaa diabetekseen ja korkeampi kolesteroli elimistössä .

6 . Syöminen Pinaatti
Kulutus pinaatti säännöllisesti myös vähentää kolesterolia . Pinaatti sisältää noin 13 flavonoidiyhdisteillä jotka estävät teitä syövän, sydäntautien ja osteoporoosin . Kulutus 1 /2 cup tämän luteiinia - rikas elintarvikkeita päivittäin voi pitää sinuasydänkohtaus aiheuttama ylimääräinen kolesteroli .

7 . Kalan kulutus
Kala sisältää runsaasti omega - 3 rasvahappoja , joka auttaa pitämään kehon sydänsairaus , aivohalvaus ja korkeat kolesteroliarvot avullaproteiinipitoista ravinteita . Mukaan lääketieteen asiantuntijoita ,ruokavalio sisältää runsaasti mereneläviä , erityisesti kalaa , auttaa lisäämään hyvää kolesterolia. Muut lähteitä omega - 3 elintarvikkeet sisältävät soija , rypsi , pellavansiemen , saksanpähkinät ja kalaöljy .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar