Kamis, 01 Mei 2014

menu diet menurunkan berat badan golongan darah a

menu diet menurunkan berat badan golongan darah a Hoe om gewicht op basis van bloedgroep te verliezen is een manier om het ideale lichaamsgewicht te krijgen op een dieet . Afvallen door bloedgroep dieet wordt verondersteld om maximale resultaten te leveren .

Eigenlijk bloedgroep dieet is omstreden , veel mensen die het eens zijn of vice versa . Omdat het menselijk lichaam is zeer complex en tal van factoren die leiden tot gewichtstoename kan omhoog of omlaag gaan . Maar als je geïntrigeerd door de bloedgroep dieet , luister dan helemaal vol onderstaande beoordeling .

Waarom is bloedgroep dieet wordt verondersteld om te helpen gewicht te verliezen ?

Als een boek geschreven Peter J. D' Adamo , ND , getiteld " Eat Right voor uw type : De Diet Solution om Logeren geïndividualiseerd Gezond, langer leven en bereiken van uw ideale gewicht " dat bepaalde voedingsmiddelen een menu goed kan hebben in groepen en kan nogal invloedrijk niet goed in een andere bloedgroep . Dit gebeurt omdat het bloed grote invloed op de spijsvertering en het metabolisme in het lichaam . Door het kennen van de juiste voeding op basis van bloedgroep dieet programma, zodat kunt u meer succesvol te worden .

Hier zijn een paar richtlijnen op basis van bloedgroep dieet zoals geciteerd uit vemale.com .

How To Lose Weight Bloedgroep A
Het eten menu dat kan worden geconsumeerd bloedgroep A zijn plantaardige eiwitten , zoals soja , volle granen en biologische groenten Perbanyak consumptie. Kies een lichtgewicht sport als een gezonde manier ook de stofwisseling van het lichaam kan lanceren .

How To Lose Weight Bloedgroep B
Voor type B bloedgroep , combinaties van eten menu magere melk en vlees , is het beter om tarwe , mout , maïs en linzen voorkomen . Zoals voor atletiek , moet bloedgroep B vrij atletisch en niet te zwaar lopen .

How To Lose Weight Bloedgroep O
Bloedgroep O kan eten menu consumeren zoals mager vlees , gevogelte en vis . En geadviseerd om de inname van sesamzaad , brood , noten en bijpassende zware trainingen , zoals het heffen van gewichten te beperken .

How To Lose Weight Bloedgroep AB
Laatste voor bloedgroep AB moet vermijden menukaart kip, rundvlees varkensvlees, en meer geneigd zijn om zeevruchten menu , weet , en melk voor AB bloedgroep heeft meestal een gevoelig spijsverteringskanaal . Terwijl atletische pasvorm is een rustgevende oefening , zoals yoga en meditatie .

Het is niet alle dieet programma past in iedereen , enkele succesvolle sommige niet . In gedachten te houden is als het voedsel menu in het groter geheel van de activiteiten die we doen , het lichaam vaste energie voordelen. Dit resulteerde in het lichaamsgewicht gelijk gebleven of zelfs in staat om te rijden. Veel plezier !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar