Rabu, 30 April 2014

health benefits of lemon balm oil

health benefits of lemon balm oil U aromaterapiji eterično ulje limuna ima širok spektar iznimne upotrebljivosti . Limun dočarava slike svježinu i čistoću i sunca i limunade .

Istraživanje koje je proveo Jean Valnet , MD, pokazali su da su eterična ulja isparavaju Lemo koji može ubiti meningokokne bakterije ( meningokok ) u 15 minuta , tifusa bakterija u jednom satu , Staphylococcus aureus u dva sata , a bakterije koje uzrokuju upalu pluća (pneumonija ) u roku od tri sata .

Čakrješenje od 0,2 % eteričnog ulja limuna može ubiti difterije bakterije u 20 minuta i isključiti TB bakterije . Ovaj antiseptička svojstva će trajati dvadeset dana. Ovaj potez je sposoban uništiti bacile u zrak u sobi u bolnici , čekaonicama i školama . To je osobito učinkovita za neutralizaciju neugodnih mirisa na tijelu pacijenta koji boluje od raka .

Eterična ulja su eteričnog ulja limuna s visokim vibracijama , usporedive s piskav zvižduk . Sandalwood stabala , u usporedbi , zujanje poput pčela koje mucaju . Eterična ulja s visokim vibracijama ohrabrujući, pogotovo za nekoga tko se može osjećati psihološki kelelaham .

Limun daje osjećaj topline i zabave za intelektualno . Iako je ovaj eteričnog ulja limuna i fizički i psihički , ovo ulje potiče mnoge misli , poboljšati koncentraciju i sposobnost da se zapamtiti .

Istraživanje mozga povezana s učincima parfema otkrili daeteričnog ulja limuna omogućuju osobito hipokampus . Znanstvenici sa Sveučilišta u Japanu otkrili da određeni mirisi u uredskom okruženju, koje se proteže dramatično poboljšanu mentalnu preciznost i koncentraciju .

Eterična ulja limuna širenja stvara 54 posto manje pogrešaka . Kadmiris difuzno tijekom testiranja , procjene se povećava na 50 posto . U drugoj studiji eteričnog ulja limuna pokazala da ove tvari imaju antidepresivni učinak .

Studija Mie Sveučilište u 1995 otkrili da agrumi mirisi poboljšati imunitet , potiče opuštanje i smanjuje depresiju . Eterično ulje limuna jeimunološki stimulans . Ova tvar povećava bijele krvne stanice , poboljšava mikrocirkulaciju i antiseptičke tvari .

Limun eterično ulje sastoji se od 68 posto u d -limonene , snažan antioksidans . Limun ima orac ( kisik radikalnih apsorpcije / Oxygen Radical Absorption Capacity ) je oko 6619 ( TE / L) . Jedinica TE / L je izražena kao mikromol Troloxa po litri . D - limonen široko proučavana je zbog svoje sposobnosti da suzbijanja rasta tumora u više od 50 kliničkih studija  benefits of lemon yogurt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar