Rabu, 23 April 2014

cara mengecilkan paha dan pinggul

cara mengecilkan paha dan pinggul Как да се свие на бедрото може да осигури максимални резултати , ако се прави сериозно. Повечето хора , които не са тези, които не са откъслечни или сериозно.

Истината не е трудно да бъде в състояние да получи по-тънки бедра , можете да стесните бедрото с ежедневни дейности. Например , когато у дома или дори по време на работа . Любопитни baimana направя? За да започнете , да слушате напълно след този коментар .

 За повечето жени , голяма част на бедрото е проблем, защото той ги прави да изглеждат по-дебели . За да се преодолее това, опитайте някои от съветите по-долу може да осигури решение за вас .

Обучение жив
Правейки едно бързо ходене в продължение на половин час, или така всеки ден рутинни може да направи мускулите по- тонизирана вашите бедра и малки . Бързият начин също е в състояние да се преодолее и да се намали видимостта на целулита.

Обучение коремни преси
В допълнение към по-бърз начин , обучение sitp нагоре в продължение на пет минути, преди лягане може да ви помогне да ограничите бедрото.

Нагоре и надолу по стълби
Ако работите в офиса има няколко етажа , а след това може да бъде предимство . Защото в надпреварата също повдигна стълбата не само ще помогне за намаляване на огромни бедрата. Вие може да бъде нагоре и надолу по стълба с брой на 2 х 8 .

Йога упражнения
По този йога гимнастика , можете да направите в началото на бедрените мускули . Ние препоръчваме , че йога може да направи гимнастика преките въздействия върху бедрото.

Клекнала с наведен крака
За да направите това упражнение , имате нужда от инструмент, по-тъп, с тегло 3-5 кг . Вземи една гира с позицията на ръката пред вас се разшири. Отворени крака широки , колкото е възможно , тогава да вземат възможно най-ниската позиция, докато бедрата успоредно на пода . Извършване на движението няколко пъти с определен брой . Правейки това упражнение редовно да тренирате вътрешната част на бедрото , за да го стегнат и тесен.

Лъжата крак вдига до около 15 см от пода.
С преброяването 2 х 8 също ще помогне затегне и се свие бедрата си , толкова дълго, тъй като това се прави редовно.

Промяна на начина на живот
Нездравословен начин на живот , като например консумация на много храни, които съдържат много мазнини, трябва да се извадят . Perbanyak консумират зелени зеленчуци и плодове, богати на витамини и фибри .

Denga правят някои рутинни и съвети на регулярна основа, тогава малка бедрото просто сън далеч . В допълнение , за да намалят размера на бедрата ви , можете да се опитате да отслабнете , ако все още имате един куп мастни натрупвания . Забавлявайте се !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar