Senin, 21 April 2014

cara mengecilkan perut tanpa olahraga

cara mengecilkan perut tanpa olahraga Объркани с мазнините в стомаха? Вие със сигурност искате да се появи уверен с идеално тяло, нали? Няма нищо лошо в това гимнастически упражнения как да се свие стомаха. Знаете ли, ако натрупването на мазнини са най- многобройни в стомаха ?

Той причинява стомахът ви е трудно за SixPack . По този начин, правилното фитнес тренировка изисква да направите SixPack стомаха и вие определено ще изпълни с апломб . Ето как да се упражнява фитнес зала , както е докладвано от kumpulanilmu2.blogspot.com . Първо , направете коремни преси . Повечето от вас вероятно вече знаете това движение . Ти просто лежат по гръб с крака свито положение и ръката е разположен в задната част на главата. Можете да започнете , като повдигнете тялото напред и назад .

Движение коремни преси ще се фокусират върху коремните мускули и изгаря мазнините , които се натрупват в областта на корема . Второто движение е повишенията на краката. Gym Movement свие стомахът е съвсем проста . Можете просто да си почива с краката прави и стегнати . Сложи ръката си на страничния кръста с крака си изправен и повдигнете с 45 ° ъгъл. Задръжте тази позиция в продължение на две минути и долната част на гърба крака, за да достигне до пода.

Като добавена от seputarfitness.com , ако ви харесва сладкия вкус на захар , трябва да се обмисли от сега къде да получите най- сладък вкус . Ако ядете захар в малки количества , ще помогне увеличение на глюкагон клещи може да помогне за превръщането на мазнините в енергия. Как ? Вие се интересувате от това упражнение, нали? Добър късмет.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar