Sabtu, 12 April 2014

benefits of green tea extract

benefits of green tea extract Postoje mnoge prednosti zelenog čaja kapsula možete imati kada ih konzumiraju redovito . Zeleni čaj kapsule koje sadrže dodatke koje djeluju kao prirodni lijekovi za nekoliko zdravstvenih problema . U dodataka sigurno sadrže ekstrakt zelenog čaja . Ekstrakt zelenog čaja sadrži različite tvari kao što su antioksidansi, chetachins i polifenola . Dok postoji mnogo zelenog čaja i kapsule koje sadrže Theanine . Theanine jeamino kiselina koja ima smirujuće djelovanje .

 Korištenje zeleni čaj kapsule
Kao što je ranije spomenuto , postoje mnoge prednosti zelenog čaja kapsula ćete imati ako ga konzumiraju redovito . Sljedeći su među prednostima :

    Gubitak težine
    Prevencija raka
    liječenja raka
    Prevencije kardiovaskularne bolesti
    Snižavanje krvnog tlaka
    Sprečavanje karijes

Uz pogodnosti navedenih , ne treba oklijevati da ga konzumirati svaki dan . Čak i ako ga konzumirati svaki dan , nećete imati loše posljedice . Jedini učinak može biti nesanica . Vrlo je vjerojatno da ćete imati poteškoća spavati zbogtvari sadrži u zelenom čaju .

Razlika između zelenog čaja i zelenih čajeva kapsule
Zeleni čaj kapsule su izrađene od ekstrakta zelenog čaja u obliku kapsula . Zeleni čaj kapsule su dodataka koji su često prodaju kao sredstvo da vam pomoći povećati unos antioksidansa . Ako se odlučite za konzumiranje zelenog čaja kapsule , što znači da ne morate piti zeleni čaj nekoliko šalicadnevno . Međutim , ne postoje mnoge studije koje dokazuju da je zeleni čaj kapsule imaju bolji učinak u usporedbi s zelenog čaja kao piće . U nekoliko studija , međutim, može biti vaš referenca razmotriti potrošnju zeleni čaj kapsula . Postoje razne jednostavne prednosti zelenog čaja kapsula u svakom slučaju, kao što je sljedeće .

Prevencija prehlade i gripe
Jedan od najboljih prednosti zelenog čaja kapsula spriječava vas od vlasništvo prehlade i gripe . Prehlade i gripe prevencija su dokazali istraživanja provedenog u 2007 .Istraživanje provedeno na tri mjeseca sa skupinom zdravih odraslih osoba . Uzeli ili ekstrakt zelenog čaja formulu ili placebo kapsulu dva puta na dan . Rezultat je bio oni koji konzumiraju ekstrakt zelenog čaja kapsule redovito imaju tendenciju da imaju bolji imunološki sustav . Oni su rijetko imali simptome prehlade i gripe u odnosu na one koji konzumiraju placebo .

Studija pokazala da prehlade i gripe može spriječiti konzumiranje zelenog čaja kapsula . Potrebno je još istraživanja kako bi se pokazati i druge koristi od zelenog čaja kapsula .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar