Selasa, 29 April 2014

cara memutihkan leher yang alami

cara memutihkan leher yang alami Sådan blege hals huden med citronsaft følgende kunne være et alternativ naturlige måde at få den hvide hud af halsen til fulde. Faktisk er det almindeligt kendt, at hvid hud i enhver kvindes drøm i Indonesien. Ikke kun i Indonesien , men også i andre asiatiske regioner , fordi tendensen er skønheden i asiatiske kvinder har hvid hud og sund.

For at få den hvide hud , mange kvinder gør det på forskellige måder, både naturlig og moderne måde at tilbringe en lille pris. For ikke at nævne risikoen for yagn forårsaget af brugen af skadelige kemikalier. Derfor bør du være forsigtig, hvis du ønsker at bruge kemiske produkter. Kunne foretage en undersøgelse på forhånd, hvorvidt søge de produkter, du bruger, er virkelig sikker eller ej.

Som et andet alternativ er at bruge hud kridtning ingredienser almai kalk. Ved at bruge citronsaft kan gøre din hud hvidere halsen. Ville være mærkeligt, hvis den hvide glød i huden , men holde din hals ser sort eller har en anden farve. Så der er ingen skade i at prøve disse naturlige ingredienser kalk. Billig, men også meget nærende.

Citronsaft har fordele og effektivitet at lysne huden og slippe af døde hudceller og snavs, der klæber til din hals. Derudover kan citron også opdatere huden med børn . Du kan anvende citronskiver eller vand på hele overfladen af halsen og lad den i omkring et par minutter. Efter liften ved hjælp af bomuld halvt våd, så du helt sikkert vil bemærke det snavs, der var blevet stukket til huden ved en bomuld nu kommet op tidligere .

Ganske let og enkel måde at bruge i stedet for ovenstående? Du behøver ikke at genere købe et dyrt produkt , skal du blot bruge citronsaft , kan du få en sund hud og en hvid hals. Men hvis du ønsker at prøve en moderne måde , kan du prøve måder at blege hals huden med Anaina Hudpleje . Held og lykke , hvordan at blege hals huden med limesaft og forhåbentlig nyttig cara memutihkan kulit yang alami.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar