Senin, 28 April 2014

cara mengecilkan perut setelah melahirkan alami

cara mengecilkan perut setelah melahirkan alami Kako smanjiti trbuh nakon poroda možete učiniti s obzirom na neke stvari , od kojih jezdravstveno stanje . Naravno, nakon rođenja više od 80 posto žena želi dobiti tanko tijelo ideal kao i prije . Dakle,veliko je pitanje kako pronaći metodu vježbanja da je odmah nakon poroda. Može trbuh slabi idela natrag ? Pogledajte cijeli pregled ispod .

Nakon devet mjeseci trudnoće , naravno , mnogi su počeli akumulirati masnoće u trbuhu , ruke i obraz . Kao što navode duniafitnes.com ,maternica će se zatvoriti i vratiti u prvobitno veličine oko 6 tjedana, dok su ligamenti u tijelu će se vratiti na normalnu duljinu i elastičnosti oko 3-6 mjeseci. Ali nije tako s jaringat mišića , treba vježbe i nove rutine da bi mogli obnoviti snagu , gustoću i funkcionalnost tih mišića .

Kad jepravo vrijeme za početak trening?
Da bi mogli početi trening prvo treba konzultirati sa svojim liječnikom kako bi se osiguralo zdravlje i ostvariti ono što je ispravno . Ne bi se u žurbi da seslabi želudac je opasna za zdravlje . Pogotovo ako obaviti carski rez . Najvažnija stvar nakon porođaja je tijelo proces oporavka . Akoliječnik kaže da je u redu onda možete učiniti svjetlo vježbe . Ako ne , trebali usredotočiti na oporavak tijela , jer to ovisi o fizičkom stanju svakog pojedinca .

4. Besplatno Get Idealan oblik tijela nakon porođaja
Držite dijetu
Naravno da treba više hranjivih tvari , nakon rođenja . Esencijalnih hranjivih tvari koje su potrebne tijelu kako bi se vratili po regeneraciju stanica i tkiva su oštećeni su proteina , željeza i vitamina C. Potrošnja povrća i voća su bogate vlaknima i izbjegavati pržena hrana, masnoća i kalorija visoka .

Ne žurite u teretanu
Rastezljiva tijelo nakon poroda jeprirodna stvar , zbog povećanja obujma tijela od oko 15 posto . Najprikladniji je korakoporavak tijela , jer tijelo je minimalan oporavak može uzrokovati zdravstvene probleme .

Odredite razuman cilj
Nemojte žuriti žele drastične rezultate , a kamoli želite izgubiti 20 kg u mjesec dana . Štoviše , kako bi shvatili da ste na strogu dijetu , to je vrlo opasno . Zato sada imate dijete biti dojena i prehrambene potrebe su zadovoljeni . Ako ste na strogu dijetu onda ste u opasnosti od prehrambene nedostatke kao i svoje dijete . Nemojmo postavio cilj prekomjerno .

Odaberite odgovarajuće vježbe
Sagorijevati kalorije ne mora obavljati određene poslove samo ljenčareći u krevetu . No, to ne znači da morate raditi naporan vježbe . To možete učiniti svjetlo vježbe , ali i dalje biti u mogućnosti vratiti svoj ​​oblik tijela kao i prije , kao što je hodanje uokolo s gura bebu u kući . Hodanje jeaktivnost koja se lako i svjetla , ali može sagorijevati više kalorija . Osim šetnje i cirkulaciju krvi i mogu zadržati svoje tijelo u formu nakon porođaja .

Kako izgubiti težinu pogotovo trbuh smanjiti na sigurno mjesto može pružiti utjehu i održavanju zdravog tijela , kako bi ostali u formi . Sretno cara menurunkan berat badan dalam waktu singkat tanpa olahraga!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar