Minggu, 20 April 2014

benefits of pineapple peel

benefits of pineapple peel Кой каза, че е жена враг ананас ? Въпреки, че твърде много не трябва да се консумира по време на бременност и при млади, тропически плодове този един е богат на храненето и здравословното ви познавам.

Ананас , допълнена с витамин А, витамин С, калций, фосфор и калий. Ананасът е богат на фибри , така че е добре за диета и да помогне за намаляване на холестерола в организма.

Има няколко предимства, които можете да вземете , когато яде ананас, както следва :

Предотвратяване на кашлица и повишена температура поради грип

Тъй като витамин C е достатъчно висок , ананас може да помогне в борбата с вируса, който причинява грипа. Дори ако сте страда от грип , доста ефективно използване на ананаса като естествено средство за защита. Bromelain в ананас помощ старта кашлица храчки толкова бързо излекувани.

Укрепване на костите

Ананасът е също един от най-популярните плодове да помогне за укрепване на костите . Манган съдържание в него се изисква , за да образуват по-плътна костна структура . Можете да спечелите 73% на манган в ананас консумират за един ден.

Здрави венци

Искате ли да получите здрави венци по-нисък разход само ананас . Съдържанието на витамин C е приятелски настроен към венците и да се осигури най-доброто лечение , така че вашите зъби и венци остават силни .

Улеснява храносмилането

Bromelain на плодове ананас също така помага улесни храносмилането и уринирането . Bromelain е всъщност протеин , така че е доста ефективен и здравословен за консумация.

Няма нищо лошо с паста ананас в дневното си меню . Чрез обогатяването на приема на храна , вие ще помогнете за поддържане на здравето и красотата , естествено .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar