Senin, 07 April 2014

manfaat pisang com

manfaat pisang com Bananai galite patekti į dienos meniu kaip neskaitant betelio palmių vaisių drakonas vaisių papildo . Kadangibananų yra vienas vaisius, kuris turi daug privalumų ir naudos mūsų kūnuose. Be to, geros sveikatos , taip pat galite naudoti bananą kaip odos gydymo , kad jis taptų gražus ir sveikas .

Yra daug įvairių rūšių bananų išsibarsčiusios įvairiuose Indonezijoje. Bet apskritai,naudingumas ir veiksmingumas bananų yra beveiktas pats. Jūs galite tiesiog ieškoti prinokusių bananų iš karto sunaudotos tiesiogiai ar naudojamiems kaip šviežias sultis. Štai keletas bananų , kad jūs galite gauti naudos .

Gali pagerinti smegenų sveikatai
Bananai gali pagerinti supratimą ir koncentracija smegenyse taip nuolat ir reguliariai vartoti tris kartus per dieną , kaip desertą .

Gali būti naudojamas gydyti žarnyno ligas ir pilvo
Bananai mengandungan vitamino C , kuris gali būti naudingas kaip uždegiminės gynybai. Būdas yra pasinaudoti bananą po to sumaišykite su pienu , kaip ingredientas gydyti žarnyno liga. Be to,didelis ląstelienos kiekis vaisių gali išlaikyti ir atstatyti žarnyno sveikatą .

Apyvartai
Be vitamino C , bananai taip pat mengandungan kalio ir kalio , kuris naudojamas , siekiant padėti kūno kraujotaką, kaddeguonies cirkuliaciją smegenyse sklandžiai. Kalio taip pat gali padėti paspartinti širdies ritmą , mažina insulto riziką ir reguliuoti normalų kraujo spaudimą.

Norėdami paspartinti savo apetitą
Jūs galite vartoti du bananus sumaišyti su medaus šaukštas padidinti apetitą.

Vaisių kaladėlės gali būti naudojamas kaip energijos šaltinis
Jei jaučiatės pavargę ir išsekę pulti dėl darbo dienos, bananai gali būtisprendimas. Cukraus kiekis randamas bananų gali būti lengvai virškinami ir paversta energijos šaltinių .

Padėti susidoroti su diabetu
Diabetikams , gali naudoti tipines bananą Gorontalas ( Šiaurės Sulawesi ) GORoho virtos tada sumaišyti su tarkuotu jaunas kokoso kaip papildoma dieta diabetikams.

Norėdami suakmenėjęs svorio netekimas programos
Tiems iš jūsų, kurie paleisti programa bananų dietos gali pridėti meniu padės jums numesti svorio. valgyti keturis bananus, ir keturias stiklines neriebaus pieno arba pieno gali kiekvieną dieną bent 3 dienas per savaitę, padės jums numesti svorio. Tik 1250 kalorijų irmeniu yra pakankamai tinkami ir sveika.

Gali padėti išgydyti nudegimus
Norėdami susidoroti su nedideliems nudegimams , galite naudoti vieną dalį bananų augalų. Būdas imtis bananų lapų pelenai ir tada pridėkite kokosų aliejus. Po to, taikomos paveiktų odos nudegimus.

Gali gydyti uodų įkandimo
Būdas yra labai paprasta, tiesiog atsižvelgti į bananų oda viduje tiek ir patrinti ant bentolan buvęs įkando uodai odą. Kaip manoma sumažinti niežulį ir raudona uodų įkandimo.

Gali įveikti mažakraujystę
Bananai yra didelis geležies taip gera žmonėms su anemija. Tiesiog suvartoja du bananus kasdien reguliariai ir nuolat .

Gali padėti sumažinti menstruacijų skausmas
Tačiau bananų mengandungan Vitaminas B6 yra pakankamai didelis, kad ji gali padėti sumažinti cukraus kiekį kraujyje , kuris gali pakenkti jūsų nuotaiką ir sukelia skausmingos menstruacijos .

Be to, geros sveikatos , bananai taip pat yra gera odos priežiūrai kiekvieną dieną . Tarp jų yra minkština odą , nušveisti negyvas odos ir apšviesti . Jūs galite padaryti kaukę iš bananų ir keletas kitų natūralių ingredientų, tokių kaip avokadų , alyvuogių aliejaus ar braškių . Sėkmės !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar