Selasa, 06 Mei 2014

cara mengecilkan perut bawah wanita

cara mengecilkan perut bawah wanita Hoe de maag krimpen , vooral de onderbuik kan heel makkelijk als je oprecht richten en doe het . Omdat de meeste mensen die zich niet aan de maag krimpen zijn mensen die half - half , ongedisciplineerd en lui doen . Dus je hoeft te doen is het creëren van een programma dat u doorgaat menerut Hinga slank maag doelen kunnen worden bereikt .

Niet alleen mensen met buikvet die wil een mooie buik te hebben. Er zijn ook mensen die al een platte buik , maar toch wil een sixpack maag , zodat het gevoel van eigenwaarde kunnen verbeteren. Naar de onderbuik krimpen , er zijn een aantal oefeningen die je kunt proberen thuis zonder dat u naar de sportschool . Gaan zien de oefeningen om de onderbuik krimpen hieronder zoals geciteerd uit duniafitnes.com

Het eerste wat je moet doen om de onderste buikspieren te trainen is het basisniveau van de opleiding om dit te weten . Hier zijn een aantal basisbewegingen naar de onderbuik te oefenen .

Reverse Crunch

Deze oefening moet worden gedaan op een daling bankje . De eerste stap om vast te stellen op de bank , dan zorg ervoor dat je rug niet gebogen . Na dat de beweging langzaam til je knieën naar je borst door het aangaan van de onderste buikspieren . Haal uw voet en herhaal tot sommige van deze kan worden gedaan set.Latiha

been Wandelingen

Voor het uitvoeren van het been loopt , kun je op je rug liggen , maar de hand nog verscholen onder de billen om ervoor te zorgen dat uw rug recht . Daarna til beide benen als in het beeld , zonder de knie buigen tot 90 graden ten opzichte van de vloer. Verwijder vervolgens het ene been op de vloer langzaam maar had de vloer niet aan, totdat er slechts een paar centimeter boven de vloer . Hou deze positie gedurende enkele minuten nadat hij werd teruggebracht naar de bovenkant van de voet op 90 graden . Doe het weer voor de andere voet . U kunt deze oefening doen 8-10 keer voor beide benen .
Lagere buikspieroefeningen zijn zeer complex , niet alleen gespecialiseerd maag alleen, maar ook betrekking heeft kracht in de benen . U kunt deze oefeningen te combineren met cardio-oefeningen , zodat naast de mogelijkheid om meer platte buik te maken kan ook gewicht maximale verliezen . Veel succes !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar