Minggu, 23 Maret 2014

benefits of drinking green tea instead of coffee

benefits of drinking green tea instead of coffee Ir daudzas priekšrocības, dzeramā zaļā tēja , jūs varat saņemt , ja jūs darīt to katru dienu . Ir bijuši daudzi pētījumi, kas pierāda, ka dzeramā zaļā tēja ir būtiska ietekme uz jūsu ķermeni . Ja jums nekad nav patērēt vai patērēt to neregulāri , jūs varat sākt dzeramo zaļo tēju no šī brīža . Tālāk ir priekšrocības zaļā tēja jums var būt nekad nav zināms iepriekš .

vēzis novēršot
Viens no ieguvumiem no dzeramā zaļā tēja ir novērst vēzi . Ir dažādi vēzis, kas var novērst, tikai dzeramo zaļās tējas regulāri , ieskaitot krūts , prostatas, barības vada , plaušu, urīnpūšļa , kuņģa, aizkuņģa dziedzera un taisnās zarnas . Vēzi var novērst , jo katehīnu konstatētais vielas zaļā tēja . Viela var atslēgt kancerogēnu , novērš šūnu mutācijas , kā arī samazināt veidošanos un izaugsmi audzēja jūsu organismā . Šī iemesla dēļ, tas ir ieteicams , ka jūs dzert vismaz četras tases zaļās tējasdienā, lai saņemtu pretvēža priekšrocības.

sirds veselības
Jūs varat arī saņemt citus labumus no dzeramā zaļā tēja , piemēram, sirds veselību . Patērē zaļā tēja nozīmē, ka jums būs mazāks risks saslimt ar sirds slimībām un insultu . Ir bijuši daudzi pētījumi , kas parāda , ka alkohola lietošana vismaz tasi zaļās tējas regulāri katru dienu var samazināt risku sirdslēkme , cik vien 44 procentiem . Kamēr citi pētījumi arī liecina, ka dzeramā zaļā tēja regulāri var arī samazina holesterīna līmeni .

citi pabalsti
Kā jau iepriekš minēts , ir daudz priekšrocības , dzeramā zaļā tēja . Neatkarīgi no abiem iepriekš minētajiem pabalstiem , ir arī citas priekšrocības, jums var būt , piemēram, novēršot reimatoīdo artrītu , pazemināt augstu holesterīna līmeni , novērst sirds un asinsvadu slimības , ārstē infekciju un traucētu imūnsistēmas darbību . Galvenais, lai saņemtu šos pabalstus, ir dzert zaļo tēju regulāri katru dienu . Ņemiet vērā, ka jūs varat patērēt katru dienu apmēram 3 līdz 4 tases .

Kas padara Zaļā tēja īpaša ?
Jums var būt iemācījušies priekšrocības dzeramā zaļā tēja , tāpat kā iepriekš minētie . Ar šiem dažādiem pabalstiem , jums var brīnīties , kas padara zaļā tēja tik īpašs . Nu , patiesībānoslēpums zaļā tēja ir tās dabas vielām, piemēram, catechins un polifenolu , piemēram EGCG vai autoimmune diseases . EGCG ir antioksidants, kas ir ļoti spēcīgs cīņā pret vēža šūnām . Šī viela nogalina vēža šūnas , nenodarot kaitējumu veselos audus . Tas arī pazemina holesterīna līmeni un nomāc trombu veidošanos . Ar šiem efektīvu specialitātē , nevilcinieties to dzert , lai iegūtu labumu no dzeramā zaļā tēja .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar