Jumat, 28 Maret 2014

health benefits of green tea fat burner

health benefits of green tea fat burner Nors daugelis žmonių gali turėti įpročius gerti žaliosios arbatos kasdien, jie negali žinoti tikslią naudą sveikatai žalioji arbata. Jei jums patinka gerti žaliosios arbatos , galbūt suprato, kad žalioji arbata yra įvairios naudos mūsų organizmui . Be jos skanus skonis , ne kalorijų ir nebrangu , žaliosios arbatos vaidina svarbų vaidmenį jūsų sveikatai , jei jį valgo reguliariai. Žalioji arbata yra iš natūralių medžiagų, tokių kaip antioksidantai , antivirusinių , anti-uždegiminių ir anti- ertmės rinkinį . Toliau pateikiama keletas naudą sveikatai žalioji arbata dėl savo kūno.

burnos sveikata
Nauda sveikatai žalioji arbata yra įvairių , ir vienas iš jų yra burnos sveikata . Žalioji arbata yra natūrali fluorido , polifenolių ir katechinų . Šios medžiagos nužudyti sukelia dantų ėduonis, dantenų ligų ir blogas kvapas bakterijų. Jei reguliariai vartoti vieną ar daugiau puodelių žaliosios arbatos kiekvieną dieną, jūs galėsite sumažinti prarasti dantis riziką. Tačiau , jums neturėtų pridėti bet kokį cukraus , medaus ar kitų saldiklių su žaliosios arbatos jums suvartoja , nes kitaip jie bus paneigti apsaugoti jūsų burnos naudą.

kaulų Sveikata
Jums bus suteikta galimybė gauti naudą sveikatai žalioji arbata , jei jūs nuolat vartoja jį kiekvieną dieną. Be burnos sveikatai , jums bus suteikta galimybė gauti kaulų naudą sveikatai žalioji arbata. Tai ypač aktualu, jei turite suvartoti žalia arbata daugiau nei 10 metų. Galėsite sumažinti susirgti osteoporoze kaulų lūžių riziką. Žalioji arbata padeda jums sumažinti kaulų nykimą per antioksidantas ir anti-uždegiminių veiklą. Be to, žalioji arbata padeda jums slopinti kaulų paskirstymą, taip pat padidinti aktyvumą ir kiekį kaulų pastato ląstelių.

Weight Loss
Nors nėra patikimų įrodymų , prarasti svorio su žalia arbata, katechinų žaliosios arbatos yra manoma, kad svarbų vaidmenį sukurti termogenezę . Termogenezę yrašilumos gamybos savo kūno , kuris įtakoja kalorijų deginimas . Chetacins sukelti cheminės medžiagos, savo smegenis , ir todėl jie sukurti termogenezę . Taip pat manoma , kad gerti keturis puodelius žaliosios arbatos per dieną įtakoja didesnis riebalų oksidaciją ir dega 67 daugiau kalorijų per dieną . Štai kodėl ji yra rekomenduojama, kad jums gerti bent tris puodelius žaliosios arbatos kasdien , siekiant padidinti jūsų medžiagų apykaitos norma . Tokiu būdu, jums bus suteikta galimybė gauti naudą sveikatai žalioji arbata. Losing svoris nebebus didelė problema , kai jūs turite įtraukti žaliosios arbatos savo kasdienį meniu .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar