Rabu, 19 Maret 2014

manfaat manggis bagi kesehatan

manfaat manggis bagi kesehatan Mangosteen φρούτα οφέλη είχε καμία αμφιβολία για την καλή υγεία καθημερινά . Φρούτα που έχει ένα μαύρο χρώμα στο δέρμα που είναι ώριμα έχει μια γλυκιά γεύση και φρέσκο. Μπορείτε να το κάνετε ως ένα καθημερινό μενού ως συμπληρωματική διατροφή από φρούτα .

Σχεδόν όλα τα μέρη τα οφέλη Mangosteen φρούτα μπορούν να ληφθούν , που κυμαίνονται από το Mangosteen φρούτα , το δέρμα mangosteen , μέχρι τους σπόρους . Δεν mangosteen θαύμα ονομάστηκε βασίλισσα βασίλισσα των φρούτων ή φρούτα.

 Γιατί τα φρούτα Mangosteen είναι πολύ καλό για το σώμα ; Αυτό συμβαίνει επειδή το ποσό της διατροφής που βρέθηκαν στα φρούτα Mangosteen , όπως οι κατεχίνες , πολυσακχαρίτες, κινόνες, στιλβένια και πολυφαινόλες .

Όπως αναφέρθηκε από το blog- mangosteen - herbal.blogspot.com οφέλη , κατεχίνες βρέθηκε να περιέχει πέντε φορές τα αντιοξειδωτικά από τη βιταμίνη C , ενώ πολυσακχαρίτες και κινόνες είναι γνωστή ως αντι -βακτηριακή , έτσι ώστε να μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από βακτήρια οπουδήποτε . Και οι δύο έχουν επίσης μια λειτουργία ως προληπτικό καρκίνο , και η τελευταία Στιλβένια είναι ουσίες που μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση διαφόρων μυκήτων που βλάπτουν το σώμα.

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα της mangosteen για την υγεία σας :

Μπορούν να εμποδίσουν την πρόωρη γήρανση
Το περιεχόμενο των φυσικών αντιοξειδωτικών που βρέθηκαν στα φρούτα Mangosteen μπορεί να αναστείλει τη διαδικασία γήρανσης του σώματος. Αντιοξειδωτικές ουσίες στο mangosteen θα καθορίσει πάντα στον ιστό , οπότε θα εξετάσουμε νεότερους .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αντι -καρκινικό
Mangosteen φρούτο περιέχει xanthones οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως αντι- καρκίνου. Εκχύλισμα φλούδας Mangosteen είναι αντιπολλαπλασιαστικά να αναστέλλουν την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου, εκτός από το εκχύλισμα φλούδας Mangosteen είναι επίσης ο καταστροφέας του καρκίνου κυτταρικής απόπτωσης .

Μπορεί να αυξήσει την αντοχή και την ενέργεια
Mangosteen φρούτα βγάζει να έχει ένα σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση και το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων που μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει την αντοχή , έτσι ώστε το σώμα μας είναι πάντα σε φόρμα .

Μπορεί να θρέψει τα μάτια, το δέρμα και τα μαλλιά
Mangosteen φρούτα μπορεί να βοηθήσει να γίνει το δέρμα , τα μάτια , τα δόντια , τα ούλα και τα μαλλιά πιο υγιή .

Μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερόλη στο σώμα
Κακή χοληστερόλη ή LDL ( χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες ) πλεόνασμα θα κολλήσει στον τοίχο και τα αιμοφόρα αγγεία . Με την κατανάλωση φρούτων Mangosteen μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερόλη επειδή ουσίες xanthones σε mangosteen φρούτα .

Μπορεί να αποτρέψει πέτρες στα νεφρά
Αυτή η ασθένεια πλήττει κυρίως τους άνδρες . Για την πρόληψη για την αποφυγή πέτρες στα νεφρά , θα πρέπει να καταναλώνουν mangosteen φρούτα όσο το 3 ουγκιές ή περισσότερο κάθε μέρα . Έτσι, μπορούμε να κάνουμε πιο συχνή ούρηση , εμποδίζοντας έτσι την εμφάνιση των λίθων των νεφρών .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία του διαβήτη
Αυτό συμβαίνει επειδή το Mangosteen φρούτα περιέχει μια ουσία που μπορεί να ομαλοποιήσει την αρτηριακή πίεση , την αποκατάσταση της ενέργειας και να μειώσει το υπερβολικό σακχάρου στο αίμα .

Για να πάρετε τα πληρέστερα τα οφέλη της Mangosteen φρούτα , μπορείτε να καταναλώνετε σε καθημερινή βάση . Μπορεί να καταναλωθεί άμεσα ή κατασκευάζεται φρέσκο ​​χυμό ποτά . Εκτός από το Mangosteen φρούτα , μπορείτε επίσης να πάρετε τα οφέλη της dragon fruit ως συμπλήρωμα σε άλλα φρούτα . Καλή τύχη !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar