Senin, 24 Maret 2014

manfaat sabun pepaya cair

manfaat sabun pepaya cair Benefits of papaijas patiešām var izmantot pasaulē veselību un skaistumu . Ne tikai augļi , ka mēs varam gūt labumu , bet arī ļoti barojoša papaija labas Jūsu veselībai un ikdienas dzīvē , sākot no , lai palielinātu apetīti , uzlabo gremošanu , ko izmanto kā masku , lai ārstētu pinnes .

Nogatavojušies papaijas augļi ir salda garša tik daudz , piemēram, sākot no bērniem līdz pieaugušajiem . Savukārtjaunais papaija augļi parasti izmanto vārīti dārzeņi vai dārzeņu maisīt lodeh - samaisiet.

 Papaijas augļi parasti stāda pagalmā vai dārzā , lai tā ir viegli , lai mēs varētu atrast šos gabalus . Bet, ja jums nav papaijas iekārtas,augļi var būt tuvumā iegādāties veikalos vai lielveikalos . Šādas uzturvielas atrasti papaijas augļiem un ieguvumiem tajos.

Barības elementu saturu papaijas augļiem

    Enerģija ( kcal ) : 46
    Protein ( g ) : 0.5
    Ogļhidrāti ( g ) : 12.2
    Kalcijs ( mg ) : 23
    Fosfors ( mg ) : 12
    Dzelzs ( mg ) : 1.7
    ( SI ) vitamīnu : 365
    B1 vitamīns ( mg ) : 0.04
    C vitamīns ( mg ) : 78
    Ūdens ( g ) : 86.7

Papaija veselības pabalstus :

    Papaija augļi ir ļoti labi, lai palīdzētu diētu , jo tas satur zemu kaloriju , bet satur augstu uzturvērtību .
    Papaija ādas var palīdzēt brūču dzīšanu ādā .
    Papaijas augļi satur pretiekaisuma un pretvēža
    Papaijas augļi var lietot kā detoksikācijas , kas novērstu toksīnus no organisma , ēdot svaigus papaijas augļiem regulāri un regulāri .
    Ja Jums ir gremošanas traucējumi un aizcietējums , to var pārvarēt, patērē papaijas augļiem .
    Papaijas augļi var palielināt izturību , jo tas ir augsts vitamīnu saturs .
    Papaijas augļi var novērst cukura līmeni asinīs diabēta slimniekiem .

Priekšrocības papaija skaistumu :

    Var palīdzēt kavētu matu un blaugznas šobrīd ir veids, kā patērēt tos regulāri .
    Papaijas augļi var novērst priekšlaicīgu novecošanos . Tas ir tāpēc, ka tas satur daudz elementu, kas var palīdzēt cīnīties ar brīvajiem radikāļiem , kasizraisa priekšlaicīgu novecošanos .
    Var balināt ādu , kā veikt papaijas augļus , tad sarīvē un pievieno dažus pilienus citrona sulas . Apvienot abas sastāvdaļas, līdz sajaukts un tad uz ķermeņa, ka jūs vēlaties balināti .
    Var palīdzēt novērst pinnes rētas . Tas tādēļ, ka saturs papaīns in papaijas , kas ir ferments , kas var samazināt iekaisumu .

Jūs varat patērēt papaijas sula tiek veikta tieši vai pēc garšas . Papildus papaija , jūs varat arī izmēģināt priekšrocības pūķis augļu ar to, kā patērēt par katru dienu , lai iegūtu maksimālu lietderību . Lai veicas!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar